אז נכון שמזמן לא הייתי כאן ,
ההתלהבות לתעד כל עבודה,רעיון,מתכון או מה שלא יהיה,כנראה גוועה במקצת.
היו לי המון עבודות חדשות,הרבה מתכונים וסתם דברים,אבל משום מה חלק לא תיעדתי
וחלק אחר כן,ולמרות הכל לא התיישבתי לכתוב על מנת לשמר את המומנטום.
אז הפעם,שלא כמנהגי בזמן האחרון,החלטתי לשבת ולעשות זאת.
נשארה לי במקרר קצת לוביה שבישלתי במים שכל פעם הוספתי לה רוטב אחר.
משום מה,היום ממש לא התחשק לי לאכול אותה ככה והחלטתי לטחון אותה
כמו שאני טוחנת שעועית לבנה בתוספת טחינה ותבלינים - ממש כמו ממרח חומוס.
אבל טחינה לא רציתי להוסיף ולכן שפכתי את שארית המים.
הקיצוץ/טחינה נעשה בכוס של בלנדר העמוד,בגלל הגודל (קוטן) שלה.
ראיתי שזה קצת סמיך והוספתי שמן זית בכמות ממש קטנה,כמו לסלט בגודל הזה.
הוספתי תבלינים : מלח,פלפל שחור,קצת כמון,שום והמשכתי לטחון.
כשטעמתי,הבנתי שאם הייתי מוסיפה בצל מטוגן,הטעם היה זהה להפליא.
להפתעתי קיבלתי משהו בצבע של הממרח הצמחוני שעשיתי לפני X שנים,
שפירסמתי כאן בבלוג.
אז מה היה לנו?
שעועית לוביה מבושלת במים אחרי השריה.
כך היא נראית בשוק....
התמונה נלקחה מגוגל תמונות
קצת שמן זית.כמות שמספיקה לסלט באותו גודל שתכינו.
מלח לפי הטעם
פלפל שחור
כמון ושם לפי הטעם.אין חובה.....
ו..... למרות שאני לא הוספתי הפעם - בצל מטוגן,כדי להעשיר את הטעם.
זה הכל!
בלי אגוזים לקלף,או לקצוץ,בלי לבשל ולקלוף ביצים (טוב לטבעונים ולכאלה שנמנעים מביצים),
וזה די דל שומן (אין לי מושג כמה שומן יש במאג מלא אגוזים ובביצים גם...).
לוקח חמש דקות להכין ו-טעים מאד!
אז הנה התמונה של זה מוכן.אבקש סליחה שזה על לחם אחיד רגיל.
לא היו לי בבית קרקרים.מזל שהיו זיתים ועגבניה כדי לייפות קצת את התמונה
מקווה שנתראה בקרוב עם העבודות החדשות (צילומים כבר יש,צריך רק לשבת ולערוך).
שיהיה לכולם שבוע טוב ומבורך
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה